logo
sv fi en
Stadionbolagets representanter.

Aiesopimus kaupungin ja stadionyhtiön välillä syntyi – tärkeä ensiaskel matkalla kohti uutta areenaa

Vaikka Jeppis Stadion on tarkoitus rakentaa yksityisin varoin, on Pietarsaaren kaupunki avainasemassa kaikkien yhteistyökumppaneiden joukossa. 23.06.2020

Yksimielinen kaupunginhallitus päätti kokuksessaan 22 kesäkuuta hyväksyä kaupungin ja stadionyhtiön välisen aiesopimuksen.

– Meillä oli kesäkuun alussa hyvä palaveri kaupungin kanssa jossa kävimme meidän suunnitelmia läpi. Vastasimme myös kysymyksiin ja mietimme yhdessä tulevia askelmerkkejä. Avoin ja hyvä dialogi on tämän projektin onnistumisen kannalta paras tapa edetä, ja sillä polulla haluamme myös jatkaa, totesi Kenneth Mörk, joka edusti stadionyhtiötä yhteispalaverissa.

Stadionyhtiön puolesta kokouksessa olivat edustettuina Mörkin lisäksi, Mikael Eklund sekä Thomas Käldström. Läsnä oli myös projektin tekninen johtaja Börje Eriksson ja tiedotuksesta vastaava Antti Koivukangas.

Aiesopimus oli tärkeä ensiaskel kohti uuden stadionin rakentamista, joka valmistuessaan voitaisiin ottaa käyttöön vuonna 2022 Pietarsaaren täyttäessä 370 vuotta.